Tanke Sport Massage

LOGO DESIGN | VISITEKAARTJES

Yvonne van Tanke Sport Massage benaderde mij of ik haar kon helpen met een logo voor haar bedrijf. Bij Tanke Sport Massage kan je terecht voor sportmassages, bindweefselmassage & ook begeleid Yvonne sporters voor en na de training om blessures te voorkomen.

Tijdens een kort maar krachtig gesprek keken we wat het beste bij Tanke Sport Massage zou passen. Yvonne wist al snel dat ze graag voor aarde tinten wilde gaan. Hiermee ben ik aan de slag gegaan met haar. Haar man heeft een hoveniers bedrijf en het leek me daarom leuk om ook daar een linkje mee te liggen, vandaar dat ik uiteindelijk op het takje ben gekomen zoals deze hierboven in het logo staat. 

Behalve een logo wilde Yvonne ook graag een visitekaartje waar ze ook de afspraken voor haar klanten op kon schrijven zodat er gelijk afspraken ingepland konden worden. Na een aantal voorstellen heeft ze onderstaand visitekaartje uitgekozen.