NAOOMEVENTS

LOGO DESIGNS | FLYERS | E-BOOK | CHECKLIST

Naomi weddingplanner & eigenaresse van NAOOMEVENTS kwam naar me toe of ik haar kon helpen met het afronden van een logo design & bijpassende flyers kon ontwerpen voor Design Your Own Wedding. Design Your Own Wedding is een event voor toekomstige bruidsparen die graag hun eigen bruiloft willen organiseren, op deze dag krijg je van experts in de trouwbranche de beste tips & tricks voor jullie eigen wedding.

Naomi had al een schets van hoe het logo van DYOW ongeveer moest worden, deze heb ik verder uitgewerkt en gefinetuned en kwam bovenstaand logo uit voort. Omdat DYOW bij NAOOMEVENTS hoort hebben we de huidige huisstijl elementen aangehouden zoals de kleur en het lettertype. Voor de flyer had ik een opzetje gemaakt en dit was gelijk een schot in de roos. Binnen no-time hadden we de flyer helemaal zoals Naomi hem wilde zien en konden we hem naar de drukker sturen. Ook heb ik het logo voor haar mogen ontwerpen van Organiseer je eigen Bruiloft. 

Verder heb ik nog verschillende andere flyers voor Naomi mogen ontwerpen en een (digitale) checklist met alle benodigdheden voor jouw bruiloft & E-book met hoe je het beste Pinterest kunt inzetten voor je wedding!