Let’s tell your story in pictures.

Wil je meer klanten vanuit je website & social media? Zorg dan dat je branding klopt met wat je wilt uitstralen met je bedrijf. Heb je nu nog maar weinig foto’s van jezelf en je business of passen de foto’s die je nu gebruikt niet goed bij wat je wilt uitstralen? Dan kan ik je daarbij helpen!

Herken je dat, foto’s die niet echt bij je bedrijf passen? Foto’s die je even snel met je mobieltje maakt of ergens van internet hebt geplukt, omdat je toch iets wilt laten zien op social media? En dat je er dan eigenlijk net niet helemaal tevreden mee bent? Ik snap je helemaal, maar het is tegenwoordig zo belangrijk dat je een sterke uitstraling hebt op social media en je website. Dit is het eerste wat jouw toekomstige klanten zien en waardoor je dus jouw product of diensten kan gaan verkopen.

Ik kan jou als creatieve ondernemer helpen om op te vallen binnen jouw markt. Door de juiste fotografie creëer je een connectie met je volgers en meer traffic naar jouw website, waardoor je jouw bedrijf kan laten groeien en de doelen bereikt die jij voor ogen hebt!

Zullen we samen aan de slag gaan? Hieronder zie je de 3 pakketten die ik aanbied.

 01.

Tell Your Story

€265,-

(excl. btw & reiskosten)

Op locatie naar keuze
1 a 1,5 uur fotografie
25 beelden
1x kledingwissel

 02.

Be Your Brand

€475,-

(excl. btw & reiskosten)

Op locatie naar keuze
2 a 3 uur fotografie
50 beelden
3x kledingwissel

Alle shoots kunnen ook geboekt worden in de studio. Ik kom dan met mijn mobiele fotostudio naar jou toe om de foto’s te maken.
Per shoot komt er dan €75,- bij.

03. Member Shoot

Je weet hoe belangrijk het is om goed zichtbaar te zijn online. Toch komt het regelmatig voor dat je goede beelden mist voor in je beeldbank en om steeds een nieuwe fotoshoot in te moeten plannen bij fotografen vind je ook een gedoe. Dan is dit een heel fijn pakket voor jou, je kan nu namelijk heel gemakkelijk een seizoensabonnement afsluiten. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om zonder goede beelden te komen zitten.

Wat houdt het in?

Per seizoen (dus om de 3 maanden) gaan we samen aan de slag om foto’s te maken voor je beeldbank. Per seizoen gaan we kijken wat je nodig hebt voor beelden voor je bedrijf. In totaal plannen we 4 shoots in gedurende het jaar, zo kun je het hele jaar putten uit verschillende beelden die jouw doelgroep aanspreken.

€225,-

Per shoot (excl. btw & reiskosten)

Op locatie naar keuze | 1 a 1,5 uur fotografie | 25 beelden | 1x kledingwissel

Interesse in een shoot?

Geïnteresseerd in een fotoshoot? Of wil je meer informatie over een shoot stuur dan een berichtje via onderstaand contactformulier.
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op (meestal binnen 24 uur!)